Våre tjenester

Safir Solutions tilbyr tjenester innen teknologi og utvikling. Vi finner kreative løsninger på komplekse problemer. Målet vårt er å medvirke til meningsfylt endring i folks liv – både for bedrifter, tjenestetilbydere og forbrukere. 

Har du lyst til å digitalisere hele eller deler av din virksomhet?

Vi kan hjelpe deg i gang og blir gjerne med deg på reisen!

Forstå & Planlegg

Sammen setter vi ord på hvorfor og hva dere vil digitalisere. Hvordan vil dette gi verdi til din virksomhet og de som bruker eller har nytte av den? Vi starter i det små, men tenker stort. Vi planlegger prosjektet og hvordan det vil ledes, støttes og organiseres underveis, internt og eksternt.

Design & Utvikling

Digitalisering må fungere for alle. Vi har god kompetanse på å forstå brukere, tjenestedesign og ivareta behovene til ulike interessenter. Vi utvikler komplekse løsninger som er enkle å bruke. I ryggen har vi en høyteknologisk partner med 150 ansatte.

Implementer & Mål

Sett løsningen ut i livet! Vi forbereder og støtter din bedrift før og under implementering av løsningen. Vi hjelper deg med å følge utviklingen og analysere data for å måle om løsningen realiserer ønskede endringer.

Vil du vite mer om våre digitale tjenester?

Vi samarbeider med Tintash for å tilby det beste innen digitale løsninger.

Web utvikling

Vi jobber med de fremste teknologiene for å skape front-end og back-end løsninger, og utfører alt fra single-page progressive web applikasjoner i React og Vue til flerlags tjenester i Python, node.js og Go, utplassert på AWS og Google App Engine.

Mobil Utvikling

Vi spesialiserer oss på kryss-platform forbruker applikasjoner, hvor vi lager eksepsjonelle digitale opplevelser ved ett hvert kontaktpunkt. Tidligere utførte applikasjoner strekker seg fra omsluttende AR opplevelser til komplekse sosiale plattformer og helsetjeneste-løsninger.

IoT Utvikling

Vi hjelper våre kunder designe innovative IoT produkter som muliggjør sømløse opplevelser. Vårt team er godt kjent med alle stadier av produktutviklingens syklus – fra board design til UX/UI til applikasjonsutvikling og system integrasjon.

UI/UX

Vi kombinerer produktinnovasjon med optimal brukervennlighet. Gjennom våre iterative designprosesser og grundig prototyping, utvikler vi engasjerende og menneskeotrientert desgin som er skalerbar og en fryd å bruke. Vårt team er involvert fra research-fasen og helt frem til de endelige milepælene for å ivareta kundens visjon slik at ingenting går tapt i prosessen.

Spill Utvikling

Vi spesialiserer oss innenfor spilldesign, produksjon og utvikling av 2D og 3D spill for mobil og webbruk, der vi muliggjør ende til ende løsninger inkludert hurtig prototyping, finpusset utførelse av spillopplevelse i tillegg til oppdateringer og support for bugfixing etter utgivelse. Vårt team har en expertise innenfor populære spillmotorer som Unity, Unreal Engine, cocos2d med flere.

AI og Maskinlæring

Vi leverer tjenester som forsterker dine eksisterende platformer og løsninger med kraften av computer vision, data visualiseringer, prediktiv analyse med mer.

Sertifisert til å levere gode løsninger

AWS Certified Developers

Google Certified Solution Architects

Unity Certified Programmers

ISTQB Certified Testers