Om oss

Vi er et erfarent og mangfoldig team som deler en lidenskap for problemløsning og brukerdesign.

Abida 1

Abida Nagra, Partner

Abida er en erfaren prosjektleder med bakgrunn i organisasjonsutvikling og endringsledelse. Hun har jobbet i en årrekke med komplekse prosjekter i større internasjonale utviklings- og humanitære organisasjoner på tvers av flere land i Asia, Afrika og Europa. Hun har også bred erfaring med bedriftsutvikling og digitalisering, inkludert cybersikkerhet.

Synnøve Thoresen, Partner

Synnøve er mariningeniør med en imponerende portefølje innen hydrodynamiske analyser av offshorekonstruksjoner. Hun har bred erfaring i anvendelse av programmering for statistiske analyser, dataprosessering og effektivisering av analysearbeid. Synnøve liker å løse problemer ved å bruke metodikk fra tjenestedesign og hun engasjeres av å delta i prosjekter relatert til digitalisering med fokus på økt bærekraft.

Mask Group
Marianne Bryne Dalane 1

Marianne Bryne Dalane, Partner

Marianne har lang ledererfaring fra små- og mellomstore bedrifter (SMB). Hun er spesialisert i digitalisering, lederutvikling, innovasjon og LEAN metodikk. Marianne er også sertifisert executive coach.

Vår partner

Tintash_Logo_HD

I utviklingen av digitale produkter samarbeider vi med Tintash Inc. Tintash har levert digitale produkt av høy kvalitet siden 2008 og har en imponerende kundeportefølje globalt. Med over 150 erfarne og dyktige utviklere er Tintash anerkjente for sitt arbeid innen design og teknologisk utvikling. Porteføljen deres har flere Fortune 500 selskap, Unicorns og start-up selskaper i USA. Selskapet er ledet av Stanford, Harvard, Apple og Paypal alumni.